Uw specialist in buitenreclame

Driehoeksborden & Sandwichborden

Driehoeksborden en Sandwichborden

zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Maat Print & Sign verzorgt driehoeksborden- en sandwichbordencampagnes, dit doen wij in meer dan 400 gemeentes in Nederland. Driehoeksborden zijn een origineel reclame medium welke zeer betaalbaar is, het heeft een zeer groot en effectief bereik naar uw doelgroepen. De campagnemogelijkheden verschillen per gemeente, de meeste campagnes hebben een plaatsingsduur van 10 tot 14 dagen.

Door het efficiƫnt plaatsen van de borden op de in- en uitvalswegen van de gewenste gemeente bereikt u een groot publiek.

Driehoeksborden & Sandwichborden

De kracht van buitenreclame is de herhaling van de borden. Doordat de borden op de routes herhaaldelijk terugkomen, blijft de boodschap hangen. Dankzij onze uitgestippelde routes kunnen wij rekening houden met een eventueel gewenste doelgroep (scholieren, ouderen, singles, etc.).

Voor het plaatsen van een campagne is een vergunning vereist van de desbetreffende gemeente. De gemeentelijke kosten en de toegestane reclamecampagnes verschillen per gemeente. Onze medewerkers adviseren en informeren u graag over de mogelijkheden.

Maat Print & Sign neemt u het werk graag uit handen en verzorgt een passende en doeltreffende campagne inclusief de vereiste vergunningen.

Driehoeksborden & Sandwichborden