Uw specialist in buitenreclame

Over ons

Maat Print & Sign

is al geruime tijd actief in de buitenreclame sector. Buitenreclame, ook wel reclame-uiting die vanaf de openbare weg te zien is, is een actieve, effectieve en betaalbare manier om in een bepaalde periode een zeer groot publiek te bereiken.

Maat Print & Sign plaatst driehoeks- en sandwichborden door heel Nederland. Deze manier van reclame is de laatste jaren erg in trek, de welbekende borden zijn dan ook niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

Over ons

Tevens levert Maat Print & Sign ook reclamedoeken, vlaggen en frames voor onder andere de vastgoedsector, retailmarkt en bouwplaatsinrichting, maar ook voor evenementen en congressen.

Onze medewerkers hebben de ervaring en expertise om u te adviseren in een campagne op MAAT. Graag bieden wij u de service om werk uit handen te nemen, waaronder het aanvragen van de vereiste vergunningen, druk- en plaatsingswerk. Hierdoor kunt u zich kunt richten op uw bedrijf en wij op de reclame-uitingen. Uiteraard houden wij altijd rekening met uw wensen en uw budget.

Kortom, Maat Print & Sign biedt u een totaalpakket tegen een zeer scherpe prijs.