Uw specialist in buitenreclame

T-shirt bedrukken in mijdrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbare en flexibele textieldrukkerij?
Wij drukken T-shirts, truien, jassen en petjes

Maat Print & Sign drukt met grote zorg uw bedrijf/ promotionele kleding:

Wij drukken:

– T-shirts
– Polo’s
– Truien
– Bodywarmers
– Jassen
– Broeken
– Tassen

Staat uw item er niet bij neem dan contact met ons op.

Waarom kleding laten drukken?

Ondernemers steken veel tijd, geld en energie in het creëren van de juiste huisstijl voor hun bedrijf.
Binnen de bedrijfsvoering onderschat men vaak de waarde van de juiste kleding. Juist in deze tijden is de branding rondom uw merk/bedrijf van levensbelang. Hoe kunt u het gevoel bij uw merk/bedrijf beter uitdragen dan met bedrijfskleding? Bedrukte t shirts zorgen voor herkenbaarheid zodat mensen het bedrijf gaan associëren met een gevoel, kleur, woord of zin.

Uw personeel zijn de mensen die contact hebben met uw klanten. De waarde van moderne en prettig dragende kleding is hier niet te onderschatten. Goed geklede medewerkers zijn de beste “visitekaartjes” die u zich maar kunt wensen! Denk hierbij aan personeel in de bediening, ziekenhuizen, verkopers

Bent u weleens een meubelzaak binnen gelopen zonder de verkoper te herkennen.

Flexibel is ons Motto, Wij zijn er om u te ont zorgen daarom nemen we graag het werk voor u uithanden en denken we graag met u mee, binnen elk budget. dat maakt ons uniek en fijn om mee samen te werken. Doordat wij alles zelf in eigen huis maken kunnen wij zeer snel schakelen, ook hebben wij goede contacten met onze kleding leveranciers. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen kleding aan te leveren. Wij produceren vanaf 1 stuks. Bent u benieuwd wat Maat Print & Sign voor u kan betekenen op het gebied van het bedrukken van kleding, neem dan contact met ons op zodat we alle mogelijkheden uitgebreid kunnen bespreken.

Wij zitten gevestigd in Mijdrecht tussen Amsterdam en Utrecht in.

Wij leveren gratis door heel Nederland, dit kan vaak al binnen 1 werkdag, weekenden zijn ook mogelijk.