Uw specialist in buitenreclame

Uw bedrijf bekend op straat

Wilt u uw naamsbekendheid vergroten en zoekt u een specialist die u van het juiste advies kan voorzien en tevens alles kan leveren en plaatsen voor uw promotiecampagne op straat in Rotterdam. Dan bent u bij Maat Print & Sign aan het juiste adres. Wij geven u het best denkbare advies en leveren buitenreclame zoals autobelettering, gevelreclame, uw roll up banner bij de bushalte en treinstation en sandwichborden. Wij vragen ook de vergunningen aan en wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om u de best mogelijke service te verlenen.

Uw bedrijf promoten op station en de bushalte

Treinstations en bushaltes zijn uitermate geschikt om uw bedrijf te promoten. Want passagiers gaan onvermijdelijk toch kijken naar uw reclameboodschap. Wij leveren uw roll up banner en plaatsen deze op de stations en bushaltes en wij vragen ook de vergunningen aan voor u om uw reclameboodschap te laten plaatsen.

Uw bedrijf op elke hoek van de straat

Rotterdam

Een andere optie die heel effectief is zijn de lantaarnpalen en de sandwichborden die eromheen geplaatst worden. Deze borden kunnen over een groot gedeelte van Rotterdam geplaatst worden zodat men ieder keer weer opnieuw met uw bedrijf in contact komt. Dit is een zeer goede methode om een grotere bekendheid te krijgen voor uw product en bedrijf in Rotterdam.

Vergeet u gevel reclame niet

U mag beslist niet vergeten om ook de gevel van uw bedrijf in Rotterdam te laten voorzien van belettering en een goede reclame uiting. Het zou zonde zijn wanneer u de mogelijkheden van gevelreclame niet zou benutten. Zorg ervoor dat u niet onopgemerkt blijft in Rotterdam. Met een goed verzorgde gevel inclusief belettering gaat u deel uitmaken van de omgeving met uw boodschap. En dat blijft hangen bij voorbijgangers.

Wij leveren nog veel meer

Wij nog meer leveren voor uw promotiecampagne in Rotterdam. Wat te denken van auto belettering van uw wagenpark? Lees hieronder in de opsomming wat wij allemaal kunnen. Voor alle opties verzorgen wij, indien nodig, ook de vergunningen.

  • Oprolbanner
  • Gevel reclame
  • Vlaggen
  • Sandwich borden
  • Promotietrailers
  • Reclamedoeken
  • Driehoekborden
  • Autobelettering

Rotterdam

Bel ons op voor een vrijblijvend advies

Zoekt u een bedrijf dat uw promotiecampagne in Rotterdam op straat kan verzorgen? Neem dan contact op met Maat Print & Sign voor een geheel vrijblijvend en professioneel advies. Wij komen graag bij u langs in Rotterdam om de mogelijkheden uit te leggen en u krijgt dan van ons een geheel vrijblijvende offerte.